Wereldniveau

Wie controleert wat er gebeurt? De new world order? Of zit hier een hoger plan aan verbonden? Zijn wij zelf, de zielen die naar deze aarde gekomen zijn, degene die deze verandering in gang hebben gezet? De frequentie van de aarde verhogen? Al de schaduw zijn gaan belichten, waardoor heel veel, voor mensen die willen luisteren, duidelijk wordt wat er al millenia lang op deze aarde gebeurt. Dit komt nu aan een eind, en gaat gepaard met enorme uitdaging en moeilijkheden. Dat is waar we nu in zitten, die transitie en die is heftig, dat kan je niet ontkennen. Besef echter waar dit heen gaat, waarom dit gebeurt en de visie voor de mensheid. Naar een positieve toekomst, ook al lijkt deze nog ver weg. Dat is nog een reden om je persoonlijke positieve visie voor jezelf sterk te houden, om daar iedere dag voor te kiezen. Zo draag je bij aan de collectieve visie die wij voor onszelf hebben neergezet door hier heen te komen. Hoe weet ik dit? Ik weet dit niet. Ik voel het intuïtief. Maar mijn denken is hier de afgelopen jaren ook in mee gegaan. 

Het lijkt dus alsof wij tegen de new world order vechten, dat is waar op een niveau, maar overkoepelend is dit proces nodig om te komen waar we met z’n allen willen zijn, zonder deze new world order. 

    Persoonlijk Niveau

    Ik ben gisteren gestart met een aflevering van een podcast over Hypnose. Een van de dingen die ik enorm interessant vind is: “ik hoef je niet in hypnose te brengen, je bent al in hypnose, ik breng je er juist uit, waardoor je probleem verdwijnt.”. Dit zei de hypnose trainer Edwin Selij, en dat kan ik in mijn eigen leven beamen. Het heeft ook samenhang met die sterke overtuiging dat iets is zoals wij denken dat het is. Dat noemen we onze realiteit, maar hoeft niet op de waarheid gebaseerd te zijn. 

    Wanneer we die realiteit doorzien, verdwijnt ons probleem. Ik weet niet of dit in alle gevallen zo werkt, maar vaak is ons beeld van wat we denken wat waar is, datgene wat ons in de weg staat om zorgeloos, vrij en gelukkig te zijn.