Hardstyle Muziek and Inspiratie Blog

Nieuwe Hardstyle muziek

Never Apart!

1 november

Never Apart – Release Preview

Quick note: If you want to read this page in English, go to the menu and press the American flag. The homepage is in both Dutch and English. Other pages will follow.

Aangenaam

Nieuwe Hardstyle Muziek
C’est moi

Ik kwam vroeg in contact met de hardere stijlen, want ik heb een oudere broer en oudere zus die ook opgroeiden in de jaren 90. Hardcore in die tijd, klonk al snel heel vertrouwd in mijn oren en mijn brein had ook niks te klagen.

Read more
Vanaf mijn 14e ben ik helemaal in de ban van de nieuwe sounds in de scene, wat voor mij begon als/rond de Jumpstyle hype. Toendertijd groeide Hardstyle uit tot een grootse melodieuze style: Euphoric Hardstyle. Dit was rond 2006/2007. Nu, 14+ jaar later is mijn liefde voor deze muziek alleen maar groter geworden en het helpt en heeft me (en vele anderen) geholpen. Want het geeft hoop, kracht en richting om te gaan voor je dromen, in iedere situatie. Dit is waarom ik hou van (deze) muziek en wat ik met mijn eigen muziek wil brengen. Hopende dat ik een positieve impact kan hebben op anderen en verbonden kan zijn en blijven aan mezelf. Ik bouw iedere dag aan die Dream Inside (1e release).

Laat me je door mijn website leiden

Mijn website heeft 2 doelen: Mijn eigen (nieuwe) Hardstyle muziek, en het delen van inzichten en inspiratie d.m.v. Blogs en Video. Ik deel mijn muziek op de releases pagina en wat me inspireert op de Blog pagina en op YouTube met #shorts.

Iedere maandag en vrijdag een nieuwe blog

Allereerst, elke maandag en vrijdag komt er een nieuwe blog online waarin ik deel wat me inspireert, dit is o.a. ook mijn eigen proces.

Read more
Bijvoorbeeld onderwerpen als, Geluk en Creativiteit; Hoe je frequentie te verhogen; Neuroplasticiteit en andere onderwerpen komen aan het licht. Maar ook vragen als: “Zijn we allemaal aan het wachten, of is ons leven al begonnen?“. Mijn doel is om te delen wat mij inspireert en wie weet laat ik iets achter wat jijzelf ook kan gebruiken (of dat nu in muziek is of niet 😉 )

Mijn eerste blog gaat over social media, waarom ik daar af ben gegaan en wat het me heeft gebracht: social media blog.

Kies hier een blogpost die jou het meeste aanspreekt!


Opzwepende Hardstyle muziek

Zowel op de releases pagina als hieronder kun je previews van mijn muziek horen.

Spotify Klaustrophobicz

Zeker niet het minste van alles, een belangrijk onderdeel van mijn website is mijn eigen muziek. Ik begon met zelf muziek uitbrengen in 2019 en dat geeft een hele nieuwe dimensie aan het muzikale proces. Je muziek echt afmaken en de wereld in brengen.

Read more
Neem een kijkje op de releases pagina (met cover arts en langere previews) of luister hierboven naar korte stukjes in de Spotify speler. Previews van nieuwe niet-uitgebrachte muziek worden ook gedeeld, voornamelijk in de blogs en emails.

Video’s

Eerste YouTube #shorts

Naast mijn muziek en blogs, maak ik ook YouTube #shorts. Dit zijn video’s van ongeveer 15 seconden lang (ze kunnen tot 60 sec) waar ik mijn nieuwste blogpost samenvat en een teaser geef naar die post. Deze #shorts hierboven bereikte in 4 dagen 2300 views en ging dus meteen erg goed.

Read more
En soms maak ik een video over creatief zijn in de studio. Bijvoorbeeld mijn video over “How to listen to your unfinished music” voor producers en muzikanten. Als dat je aanspreekt, neem dan hier een kijkje: video’s!

Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief

Read more
Weet meteen wanneer er nieuwe muziek uitkomt, of een nieuwe blog, maar ook niet-uitgebrachte muziek, cover arts en nieuwe video’s.