Hardstyle en Blog


Nieuwe Muziek

“Paradise” is (bijna) hier…

5 augustus 2022

Pre-save hier

Paradise Art-work

Recente blogposts

 • Al dat is
  Dit moment, al dat is. Echt werkelijk alles. Mijn ‘kijk’, evenals dit moment en waarschijnlijk jouw kijk, verandert continu door nieuwe informatie. Ook blijven dingen…
 • Waar ik iets aan heb in deze tijd
  Waar ik iets aan heb in deze tijd Voor het schrijven van deze blog bedacht ik me: Waar heb ik zelf echt iets aan in…
 • De realisatie van ons hogere Zelf
  De realisatie van ons hogere zelf. Ga er maar aan staan…. 😉 Onthoud bij het lezen, je hoeft niks van me aan te nemen, iedereen…
 • Never Apart (Nederlands)
  Vandaag is de 10e blog op mijn website! Mijn 11e release komt eraan op 1 november. En mijn 12e release is qua muziek klaar. Fijn…

Nieuwsbrief aanmelding:

2022


Draaien in The Loods Roosendaal

Meer info binnenkort!


Quick note: If you want to read this page in English, go to the menu and press the American flag. The homepage is in both Dutch and English. Other pages will follow.

Hajimimashite (はじめまして)

Nieuwe Hardstyle Muziek
C’est moi

Ik kwam vroeg in contact met de hardere stijlen, want ik heb een oudere broer en oudere zus die ook opgroeiden in de jaren 90. Hardcore in die tijd, klonk al snel heel vertrouwd in mijn oren en mijn brein had ook niks te klagen.

Read more
Vanaf mijn 14e ben ik helemaal in de ban van de nieuwe sounds in de scene, wat voor mij begon als/rond de Jumpstyle hype. Toendertijd groeide Hardstyle uit tot een grootse melodieuze style: Euphoric Hardstyle. Dit was rond 2006/2007. Nu, 14+ jaar later is mijn liefde voor deze muziek alleen maar groter geworden en het helpt en heeft me (en vele anderen) geholpen. Want het geeft hoop, kracht en richting om te gaan voor je dromen, in iedere situatie. Dit is waarom ik hou van (deze) muziek en wat ik met mijn eigen muziek wil brengen. Hopende dat ik een positieve impact kan hebben op anderen en verbonden kan zijn en blijven aan mezelf. Ik bouw iedere dag aan die Dream Inside (1e release).

Laat me je door mijn website leiden

Mijn website heeft 2 doelen: Mijn eigen (nieuwe) Hardstyle muziek, en het delen van inzichten en inspiratie d.m.v. Blogs en Video. Ik deel mijn muziek op de releases pagina en wat me inspireert op de Blog pagina en op YouTube met #shorts.

Allereerst, ik schrijf blogs waarin ik deel wat me inspireert, dit is o.a. ook mijn eigen proces.

Read more
Bijvoorbeeld onderwerpen als, Geluk en Creativiteit; Hoe je frequentie te verhogen; Neuroplasticiteit en andere onderwerpen komen aan het licht. Maar ook vragen als: “Zijn we allemaal aan het wachten, of is ons leven al begonnen?“. Mijn doel is om te delen wat mij inspireert en wie weet laat ik iets achter wat jijzelf ook kan gebruiken (of dat nu in muziek is of niet 😉 )

Mijn eerste blog gaat over social media, waarom ik daar af ben gegaan en wat het me heeft gebracht: social media blog.

Kies hier een blogpost die jou het meeste aanspreekt!


Opzwepende Hardstyle muziek

Zowel op de releases pagina als hieronder kun je previews van mijn muziek horen.

Spotify Klaustrophobicz

Zeker niet het minste van alles, een belangrijk onderdeel van mijn website is mijn eigen muziek. Ik begon met zelf muziek uitbrengen in 2019 en dat geeft een hele nieuwe dimensie aan het muzikale proces. Je muziek echt afmaken en de wereld in brengen.

Read more
Neem een kijkje op de releases pagina (met cover arts en langere previews) of luister hierboven naar korte stukjes in de Spotify speler. Previews van nieuwe niet-uitgebrachte muziek worden ook gedeeld, voornamelijk in de blogs en emails.

Video’s

Eerste YouTube #shorts

Naast mijn muziek en blogs, maak ik ook YouTube #shorts. Dit zijn video’s van ongeveer 15 seconden lang (ze kunnen tot 60 sec) waar ik mijn nieuwste blogpost samenvat en een teaser geef naar die post. Deze #shorts hierboven bereikte in 4 dagen 2300 views en ging dus meteen erg goed.

Read more
En soms maak ik een video over creatief zijn in de studio. Bijvoorbeeld mijn video over “How to listen to your unfinished music” voor producers en muzikanten. Als dat je aanspreekt, neem dan hier een kijkje: video’s!

Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief

Read more
Weet meteen wanneer er nieuwe muziek uitkomt, of een nieuwe blog, maar ook niet-uitgebrachte muziek, cover arts en nieuwe video’s.

Alle muziek gerelateerde links