In 2019 trad ik voor het eerst op in mijn eigen stad. Vanaf toen ben ik ook op andere plekken uitgenodigd om te komen draaien. Zoals je ziet in de eerste video heeft the Loods in Roosendaal de perfecte spot (Naast SPOT 😉 om Hardstyle te draaien. De jaren daarvoor heb ik vooral livestreams gedaan.

2022

Dit was op woensdagavond 1 juni, en we zijn bezig voor een vervolg! The Loods heeft sowieso iedere woensdagavond een chill/muziek avond. En ze zijn aan het kijken om het uit te breiden!

2021


His Song Premiere @ Freestyle Freakerz

Audius:

@ Freestyle Freakerz (2 – 5 – 21) New – Classics – Euphoric – Raw


2020


Truth EP showcase @ Stains ‘n Eddie-C

Harder Styles!


Truth EP Premiere @ Uilenkatten Thuisfeestje (Amsterdam)

Euphoric – Rawstyle – Oldschool

Nadat ik mijn eerste EP uitgebracht had, ben ik geinterviewd door Uilenkatten in de uilenkatten podcast en daarna mocht ik ook een set draaien op hun live stream. Die je hieronder kunt beluisteren: