Vandaag is de 10e blog op mijn website! Mijn 11e release komt eraan op 1 november. En mijn 12e release is qua muziek klaar. Fijn vooruitzicht 🙂

Quick Note: See menu for English!

Ik maak mijn cover arts tegenwoordig zelf, vanaf His Song. Echt ook een tof proces en lekker creatief, ik ben ook zeer tevreden hoe deze voor Never Apart eruit is gekomen:

Never Apart

Als je de track wilt pre-saven: Automatisch in mijn Spotify Lijst

Samenvatting van de afgelopen periode.

De meest gelezen blog was Happiness & Creativity. Hij is in het Engels. Ik ben nog aan het onderzoeken wat ik wel en niet ga vertalen. Wordt vervolgd!

De tweede was “Reaching perfection by only focusing on progress?”. Deze ging onder andere over hoe iets te willen in gedachten vaak in de weg staat van dat te ervaren of te hebben in je leven. Of zelfs naar je toe te trekken. En een mogelijke oplossing wat voor mij werkt, bespreek ik daar. Als je deze (nog eens) wilt lezen, klik dan hier. (Engels, mocht je hem graag in het Nederlands willen lezen, laat het me weten!)

Muziek

Our Hope
Our Hope

Our Hope heeft bijna 8000 streams op Spotify, wat die track de meest gestreamde maakt van de tracks die ik heb gereleased. Het zijn maar cijfers natuurlijk, niet dat het veel of weinig is, maar ik vind de interactie door mijn muziek het belangrijkste. Dat is ook iets wat je ook echt merkt, cijfers zeggen daarin een stuk minder. Maar het zegt ook niet niets 😉

M’n Bootleg van Milk Inc. – Land of the Living kwam als een verassing voor mij. Deze had ineens 3k views op Youtube, dat was vrij cool. Je kan hem hier (nog eens) luisteren: Land of the Living.

Happy Birthday Bootleg zo’n 400 keer geluisterd. Die is natuurlijk vooral ook voor de fun. Dus als het toevallig je verjaardag is of je wilt iemand verassen, dan kan dat hier.

#Shorts

Sinds Raising your Vibration (een aantal blogs geleden) ben ik ook begonnen om YouTube #shorts the maken. Dat zijn ja.. korte.. filmpjes, waar ik een soort teaser geef, korte onthulling, van de blog die ik net heb geupload. En die upload ik naar YouTube. De eerste voor Raising your Vibration ging meteen erg goed, 2300 views in 4 dagen. Hier de video waar ik het over heb.

Ik moet eerlijk toegeven dat het soms voelt dat er niet echt iets gebeurt, bijvoorbeeld in de afgelopen 10 blogs (die periode). Dat komt mede, denk ik, doordat ik soms te veel gefocust ben op de grote klappers in plaats van ieder succes(je) te zien en te waarderen. En door dit nu even zo op te sommen, zie ik dat er wel degelijk dingen gebeuren in positieve zin. Dat geeft weer extra motivatie en besef dat ik dit heel graag doe.

Ik hoop dat je het tof vond om deze Nederlandse blog te lezen, vooral ook om mijn nieuwe track te horen en misschien mijn hoogtepunten mee te vieren. Experiment Nederlands was dit. Hoorde het van meerdere mensen dat het op prijs werd gesteld, dus bij deze! 🙂 Als je meer blogs in het Nederlands zou willen lezen, laat het me hieronder weten met een emoji of reactie!

Als je nog niet geabonneerd bent op mijn nieuwsbrief, kan dat gewoon hieronder!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.